Partners

Om links en rechts een stapje extra te kunnen zetten om elke klant van A tot Z volledig van dienst te kunnen zijn werkt ‘t Letteratelier al jaren naar volle tevredenheid samen met; 

 

Sebastiaan Installaties
Van oorsprong installatie technisch bedrijf dat bijspringt vooral in de signing opdrachten waarbij technische achtergrond van pas komt. Oog voor detail en precisie staan niet alleen professioneel maar ook persoonlijk hoog in het vaandel voor deze vriendelijke ZZP’er. De samenwerking is ontstaan als vriendendienst, en naar eigen zeggen is elke opdracht weer een ‘uitje’ en briljant excuus om te proosten. Op weer een tevreden klant het liefst natuurlijk!
Met de kennis van fijne techniek en oplossingsgericht denken uit de ervaring van steeds andere locaties is Sebastiaan een fijn teamlid bij uitdagende opdrachten op locatie.

Monique Struis Dienstverlening
Monique en Johan werkten al veel langer samen, al voordat Johan voor zichzelf begon met ‘t Letteratelier. De vriendschap is nooit verdwenen en Monique vind het maar wat fijn om haar expertise los te laten op opdrachten van welke aard dan ook. Deze stoere vrouw staat hoog op de ladder of steiger om lappen folie te plakken.

Allrnd Grafische Producties
….

 

 

 

 

 

 

DW6 Services
….